Όροι και προδιαγραφές συνεργασίας

→ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Πως θα ενημερώνεστε για τα προνόμια
Η ενημέρωση σας για τα προνόμια και τις ειδικές μας προσφορές θα είναι συνεχής και πλήρης τόσο μέσω των ενημερωτικών φυλλαδίων στο εσωτερικό του καταστήματός μας (οδός 1821 αρ. 10) όσο και μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας καθώς και τηλεφωνικής επικοινωνίας εφόσον το επιθυμείτε.

Πως σας παρέχονται τα προνόμια
Βασική προϋπόθεση για την απόλαυση των προνομίων είναι η απόκτηση της Κάρτας Μέλους  ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ – ETIQUETTE.
Το πρόγραμμα χωρίζεται σε δύο περιόδους. Η πρώτη περίοδος αφορά σε αγορές που πραγματοποιήθηκαν από 1η Ιανουαρίου έως και 31η Ιουλίου και η δεύτερη περίοδος αφορά σε αγορές που πραγματοποιήθηκαν από 1η Αυγούστου έως και 31η Δεκεμβρίου. Η απόδοση των δωροεπιταγών θα πραγματοποιείται στο τέλος κάθε περιόδου. Κάθε δωροεπιταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε εξ’ ολοκλήρου στην επόμενη αγορά σας είτε τμηματικά.

Λήξη – Καταγγελία
Η Εταιρεία έχει δικαίωμα να καταγγείλει οποτεδήποτε, χωρίς προειδοποίηση ή αιτιολογία, την παρούσα σύμβαση με τον κάτοχο.
Η κάρτα παρέχει στον κάτοχό της προνόμια για όσο χρονικό διάστημα το πρόγραμμα βρίσκεται σε ισχύ. Η εταιρεία διατηρεί κάθε δικαίωμα να μεταβάλλει αυτό το χρονικό διάστημα κατά την διακριτική της ευχέρεια.
Η εταιρεία δικαιούται να τροποποιεί μονομερώς οποιονδήποτε όρο της παρούσας σύμβασης, συμπεριλαμβανομένου και του ύψους της επιβράβευσης αγορών. Οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση θα γνωστοποιείται στον κάτοχο με κάθε πρόσφορο μέσο. Η Εταιρεία διατηρεί κάθε δικαίωμα να τροποποιήσει και να τερματίσει το Πρόγραμμα Προνομίων. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει γνωστοποίηση.
Εάν για οποιονδήποτε λόγο η Εταιρεία  τροποποιήσει μέρος ή το σύνολο των όρων του προγράμματος ή παύσει το Πρόγραμμα Προνομίων, ο συμμετέχων ουδεμία αξίωση διατηρεί κατά της Εταιρείας εφόσον ήδη με το παρόν αναγνωρίζει ότι πρόκειται για πρόγραμμα προνομίων που παρέχεται από ελευθεριότητα της Εταιρείας.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Για την συμμετοχή στο Πρόγραμμα Προνομίων της εταιρείας  είναι απαραίτητη η συμπλήρωση αίτησης από πλευράς του χρήστη. Στην αίτηση αυτή περιλαμβάνονται στοιχεία προσωπικού χαραχτήρα, έναντι των οποίων η εταιρεία μας ακολουθεί τους όρους του παρόντος τμήματος και τις αρχές προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του Ν. 2472/1997, όπως ισχύει σήμερα. Αποδέκτης των σχετικών δεδομένων είναι αποκλειστικά και μόνο η Εταιρεία.
Η Εταιρεία  τηρεί αρχείο με τα ανωτέρω στοιχεία για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένο μέλος του προγράμματος ή για όσο διάστημα το πρόγραμμα είναι σε ισχύ. Οι χρήστες του προγράμματος έχουν το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά τους στοιχεία (άρθρο 12 Ν. 2472/1997), καθώς και το δικαίωμα να ζητήσουν την αλλαγή ή και τη διαγραφή ακόμα των προσωπικών τους στοιχείων και δύνανται εν γένει να προβάλλουν οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τους αφορούν (άρθρο 13, Ν. 2472/1997).
Η Εταιρεία σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαραχτήρα, παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα, κατά την συμπλήρωση των ατομικών τους στοιχείων στην αίτηση συμμετοχής, να μη χορηγήσουν την συγκατάθεση τους για την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων για λόγους προώθησης πωλήσεων.


Για οποιαδήποτε διευκρίνηση παρακαλούμε επικοινωνήστε τηλεφωνικά με το Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης Ηρακλείου στο 2810-227500.